Termeni și condiții de utilizare a 24Aegon

Utilizatorii acestui site declară că toate informațiile și datele furnizate în vederea activării serviciului oferit de Aegon sunt reale, corecte și complete, utilizatorul fiind titularul de drept al acestora și că nu sunt folosite cu rea-credință, în scopuri ilegale, în vederea fraudării sau în detrimentul unei alte persoane. În consecință, Aegon nu își asumă nicio răspundere în ce privește realitatea, corectitudinea și caracterul complet al informațiilor furnizate în vederea activării serviciului (rezervându-și însă dreptul de a efectua orice verificări ulterioare considerate necesare), utilizatorii fiind unici răspunzători în cazul producerii oricărui tip de prejudiciu ca urmare a nerespectarii obligației enunțate mai sus.

Informațiile și datele obținute prin activarea serviciului furnizat de Aegon, denumite elemente de autentificare (exemplu: utilizator și parolă) vor fi păstrate de către utilizator în condiții de maximă securitate, astfel încât să nu intre în posesia unei persoane neautorizate sau să fie folosite în mod neautorizat (indiferent de modalitatea efectivă). În acest ultim caz, utilizatorii declară că sunt unici răspunzători și că Aegon nu va fi considerat în niciun fel responsabilă pentru eventualele prejudicii.

Serviciul furnizat de Aegon permite utilizatorului să efectueze tranzacții cu unități de fond, specifice contractelor de tip Unit Linked sau să efectueze plata primelor de asigurare și alte tipuri de tranzacții disponibile în prezent sau în viitor prin intermediul serviciului furnizat de Aegon. Pentru efectuarea tranzacțiilor, utilizatorul este direcţionat pe pagina securizata de internet a PayU , unde are loc autorizarea tranzacţiei. Utilizatorul este pe deplin responsabil pentru aceste tranzacții.

 

În ceea ce privește confidențialitatea și prelucrarea datelor, te rugăm să consulți pagina noastră cu informații privind prelucrarea datelor personale.

 

Alege să fii sigur de diagnosticul tău!
Cu serviciul de a doua opinie medicală Aegon Diagnose.me

Află mai multe